tag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post699566747515334203..comments2024-01-27T04:14:47.126+03:00Comments on IŞILCA TATLAR: NOHUTLU ZEYTİNYAĞLI ÇİRİŞIŞILCA TATLARhttp://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-43525057599961294782010-06-14T09:38:13.506+03:002010-06-14T09:38:13.506+03:00aaa ilk defa duydum bulup denemeli
teşekkürleraaa ilk defa duydum bulup denemeli <br />teşekkürlerminehttps://www.blogger.com/profile/00485220292168997106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-45853459528541756212010-05-18T18:13:10.247+03:002010-05-18T18:13:10.247+03:00Son yıllarda pazarda çok gördüğüm bir ot.Tadını bi...Son yıllarda pazarda çok gördüğüm bir ot.Tadını bilmediğim için cesarat edemiyordum.Çok güzel bir sunum olmuş bende tadını merak etmeye başladım.ELlerinize sağlık.lezzetyolculuguhttps://www.blogger.com/profile/01861741317731396412noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-37060586389141610722010-05-14T15:06:01.319+03:002010-05-14T15:06:01.319+03:00Işılcığım çok değişik benim için.Bu otu hiç duymam...Işılcığım çok değişik benim için.Bu otu hiç duymamıştım.Sayende tanışmış oldum.Ellerine sağlık. Çok hafif bir yemek olmuş.Yaz yemeği...sevgiler.daimamutfakhttps://www.blogger.com/profile/12081846332117893406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-90423285685339869342010-05-13T16:39:52.345+03:002010-05-13T16:39:52.345+03:00Merhaba...
Çekiliş oldu ama malesef sana çıkmadı:(...Merhaba...<br />Çekiliş oldu ama malesef sana çıkmadı:(<br /><br />Ama aramızda kalsın sana bir telafi hediyesi göndermek istiyorum:)<br /><br />Ördüğüm balkabaklarından ister misin? Bana bir mail atarsan şayet içinde adresinin yazılı olduğu...<br /><br />Sevgiler<br />ilkayİLKAYhttps://www.blogger.com/profile/14248873426436668881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-69506207387684376342010-05-05T20:49:09.408+03:002010-05-05T20:49:09.408+03:00Isil'cigim,
Oncelikle hatirlayip hatirimi sor...Isil'cigim, <br />Oncelikle hatirlayip hatirimi sordugun icin cok ama cok tesekkur ediyorum. Sagol, gayet iyiyim, insallah yaza Turkiye'ye de gelecegiz:)<br /><br />Ellerine saglik, harika olmus.<br />Hic bilmedigim bir ot, ama yemeli ne varsa otlarda var, sevgiler ve selamlar.Aybike Ceylanhttps://www.blogger.com/profile/17243357573514495745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-42572131621324532512010-05-05T00:33:47.666+03:002010-05-05T00:33:47.666+03:00Öncelikle biraktiginiz yoruma cok tesekkür ediyoru...Öncelikle biraktiginiz yoruma cok tesekkür ediyorum, beni cok güldürdünüz.... Bu ciris otunu ilk kez gecen yil Nisan ayinda Istanbul`da Kadiköy pazarindan almistim, hemen ispanak gibi pisirip, sarimsakli yogurtla servis yaptim, cok lezzetliydi, tadi hala damagimda,,, Simdi sayfanizda görünce ne kadar lezzetli oldugunu hatirladim... Ellerinize saglik... Sevgilerimle,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03227386728929874261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-82415928551307905212010-05-04T00:52:08.221+03:002010-05-04T00:52:08.221+03:00Gönülcüğüm,
Halen daha var mıdır bilemiyorum. Ben ...Gönülcüğüm,<br />Halen daha var mıdır bilemiyorum. Ben geçtiğimiz günlerde almıştım.Yayınlamak ancak kısmet oldu.<br />Umarım bulursun ve sen de seversin. Çünkü pek çok faydası olduğu söyleniyor.<br />Sevgilerimle,IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-47984783214360137362010-05-04T00:33:10.145+03:002010-05-04T00:33:10.145+03:00Pelin'ciğim,
Evet, biliyorum sen etcisin daha ...Pelin'ciğim,<br />Evet, biliyorum sen etcisin daha çok. Yaptığın yemeklerden bu sonucu çıkarabiliyorum.<br />Ama yaş ilerleyip de daha sağlıklı yiyecekler tüketmek gerektiğinde ve sen de bizlerin yaşına geldiğinde otlara merak saracaksındır.<br />Son yıllarda pek çok pazarda görüyorum ama herhalde senin dikkatini çekmemiş.<br />Teşekkür ederim Pelin.<br /><br />Benden de çok sevgiler,IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-8698186916745566132010-05-04T00:26:39.750+03:002010-05-04T00:26:39.750+03:00Tijen'ciğim,
Bu tür çok faydalı sebzeler bende...Tijen'ciğim,<br />Bu tür çok faydalı sebzeler bende psikolojik bir etki yapıyor herhalde ki(faydalı olanı sevmeye yönelik) kokusunu falan duymuyorum. Pişerken biraz ağır olsa da lezzetini çok seviyorum.<br />Ömrü zaten bu kadar kısa olunca da azami ölçüde faydalanmak gerek.<br />Çok sevgiler,IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-40918861915215186252010-05-04T00:17:27.972+03:002010-05-04T00:17:27.972+03:00Gül'cüğüm,
Hani, pişirme şekli itibariyle bira...Gül'cüğüm,<br />Hani, pişirme şekli itibariyle biraz sıradan diye yayınlama konusunda tereddüt etmiştim ama şimdi iyi ki yazmışım diye düşünüyorum.<br />Sizlerden de değişik türde pişirme şekillerini öğrendim.İnşallah bulabilirim de bir de böyle denerim.<br />Çok teşekkür ederim.<br />Benden de çok sevgiler,IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-73213772910884933412010-05-04T00:12:51.372+03:002010-05-04T00:12:51.372+03:00Münevverciğim,
Şu pide içinde yeme fikri çok hoşum...Münevverciğim,<br />Şu pide içinde yeme fikri çok hoşuma gitti. Halen bulabilirsem bir de bu şekilde yemek isterim.<br />Tijen kokusunu sevmemiş ama ben lezzetinden dolayı pişerkenki kokusuna razıyım.<br />Size de afiyetler hamarat arkadaşım.<br />Sevgilerimle,IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-72199343254612945792010-05-04T00:12:50.708+03:002010-05-04T00:12:50.708+03:00Münevverciğim,
Şu pide içinde yeme fikri çok hoşum...Münevverciğim,<br />Şu pide içinde yeme fikri çok hoşuma gitti. Halen bulabilirsem bir de bu şekilde yemek isterim.<br />Tijen kokusunu sevmemiş ama ben lezzetinden dolayı pişerkenki kokusuna razıyım.<br />Size de afiyetler hamarat arkadaşım.<br />Sevgilerimle,IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-2105549718130055552010-05-03T21:53:04.630+03:002010-05-03T21:53:04.630+03:00Ben daha hiç tatmadım pazarlarda da dikkatimi çekm...Ben daha hiç tatmadım pazarlarda da dikkatimi çekmedi...Bundan sonra daha dikkatli bakacağım denemek isterim...<br />Sevgiler...Gönülüncehttps://www.blogger.com/profile/02050363902807097499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-72382790869063278912010-05-03T19:47:16.683+03:002010-05-03T19:47:16.683+03:00Ben ot yemeklerini çok az biliyorum,bu otuda ilk k...Ben ot yemeklerini çok az biliyorum,bu otuda ilk kez gördüm.. sunumu çok şık bir yemek olmuş,yiyenlere şifa olsun..<br /><br />sevgiler...pelincehttps://www.blogger.com/profile/09074728126504496107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-36415577865172061252010-05-03T10:44:18.282+03:002010-05-03T10:44:18.282+03:00Işıl'cığım harikasın! Ben arada sırada yaparım...Işıl'cığım harikasın! Ben arada sırada yaparım. Kokusunu sevmem nedense, siz sevmişsiniz ne güzel.Tijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-70762687981959341842010-05-03T09:40:49.708+03:002010-05-03T09:40:49.708+03:00Bizde de tavası yapılır mısır unlu..Nefis olur ve ...Bizde de tavası yapılır mısır unlu..Nefis olur ve çok sevilir..Ellerine sağlık sevgili Işıl,çok nefis görünüyor..Sevgilerle..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-66750267569958632642010-05-03T08:49:33.337+03:002010-05-03T08:49:33.337+03:00Işıl, ben de çiriş otunu her bahar pişiririm. Zate...Işıl, ben de çiriş otunu her bahar pişiririm. Zaten 1ki ya da üç hafta bulunuyor. O da nisan ayında. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da karlar erir erimez çıkıp, çabucak biten bir ot. <br /><br /> Biz en çok pide içinde seviyoruz. Azıcık kavuruyorum, biraz peynir ve çırpılmış yumurta ilavesiyle pek hoşumuza gidiyor.<br /><br />Ne hoş kokusu var değil mi?munevverhttps://www.blogger.com/profile/06489302200578470213noreply@blogger.com