tag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post797754606730282391..comments2024-01-27T04:14:47.126+03:00Comments on IŞILCA TATLAR: Münevver Hanım'ın Sıcak Çikolatalı KekiIŞILCA TATLARhttp://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-2027762089183302502007-11-06T18:26:00.000+02:002007-11-06T18:26:00.000+02:00Merhaba Fidancım,Oktay usta'nın da dediği gibi mut...Merhaba Fidancım,<BR/>Oktay usta'nın da dediği gibi mutfak cesareti sever. Korkma.Üstelik de senin korkmanı hiç anlıyamıyorum. O güzel şeker hamurlu pastaları yapıyorsan bunları çok rahat yaparsın canım.Münevver hanımın dediklerini uyguladım sadece.Çok zor değil, sadece denemek adına birer veya ikişer adet fırına sürersen diğerlerinde daha iyi sonuç alırsın. Hadi sende yap, bloğunda yayınla da üçleyelim. Ne dersin?<BR/>Kolay gelsin canım.<BR/>Seni öpüyorum.IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-78665827476967450602007-11-06T12:05:00.000+02:002007-11-06T12:05:00.000+02:00ışıl abla ellerıne sağlık.. bende bır heves gıttım...ışıl abla ellerıne sağlık.. bende bır heves gıttım kendıme sufle kapları fılan aldım.. amma bır turlu cesaretımı toplayıp yapamadım:(<BR/><BR/>sevgıler<BR/>fıdanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-65899929916786465232007-11-05T22:12:00.000+02:002007-11-05T22:12:00.000+02:00Senemcim, İsviçre'nin o güzel çikolataları ile de ...Senemcim, İsviçre'nin o güzel çikolataları ile de ne kadar güzel olurlar kimbilir. Yorumun için teşekkür ederim.<BR/>Sevgilerimle...IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-18518210491965440022007-11-05T22:08:00.000+02:002007-11-05T22:08:00.000+02:00Burçincim, zor bir soru bu. Ben bunu bir hocama so...Burçincim, zor bir soru bu. Ben bunu bir hocama sorayım, sana sonra döncem canım oldu mu? Şaka şaka, ama 200 derecede 10 dak. pişiyor. Bir bakteri ihtimali var mıdır gerçekten bilmiyorum. Yumurta kokusuna gelince, ben çikolata tadı aldım. Yumurta kokmuyordu. Tekrar yaptığımda sana sonucu bildiririm canım.<BR/>Sevgilerimle...IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-76278431416466347332007-11-05T12:59:00.000+02:002007-11-05T12:59:00.000+02:00Cikolata da ne güzel akmis,tek kelimeyle harika,el...Cikolata da ne güzel akmis,tek kelimeyle harika,ellerine saglik.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-32976887698977477682007-11-05T12:29:00.000+02:002007-11-05T12:29:00.000+02:00Işılcım ellerine sağlık şekerim.Tamda çikolata çıl...Işılcım ellerine sağlık şekerim.<BR/>Tamda çikolata çılgını olan Burçi'ye layık bir lezzet olmuş amma velakin o kekin içinden akan çiko karışımdaki yumurta biraz çiğ kalmış olmuyormu ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4320470864337142905.post-88563427122490026242007-11-05T00:36:00.000+02:002007-11-05T00:36:00.000+02:00Işıl, demek ki senin fırınında 7-8 dk. yeterli ola...Işıl, demek ki senin fırınında 7-8 dk. yeterli olacak. 7 dakika bende az gelmişti. Ama görüntü olmuş işte. Lezzetini biliyoruz. Bir dahaki sefer vanilyalı dondurma ile ikram etmeni öneririm. Çok güzel oluyor.<BR/><BR/>Eline sağlık. Hepinize afiyet olsun.<BR/><BR/>Sevgiyle, Nane Limon.munevverhttps://www.blogger.com/profile/06489302200578470213noreply@blogger.com