18 Aralık 2013 Çarşamba

2014 MAKARON AĞACI / MACARON TREE

 Bütün vitrinler, mağazalar renk renk süslü çam ağaçları ve ışıklı neonlarını yakıp yeni bir yılı karşılamaya başlamışken benim sayfamda da bir çam ağacı olsun istedim. Pek çok blogcu arkadaşım yılbaşı planlarını, hazırlıklarını, kurabiye evlerini, kurabiyelerini süslerken ben de makaronlarımı süsleyerek katkıda bulunayım diye düşündüm.
Dün hazırladığım bu ağaç iki gün daha evimizde kalacak. Çünkü çok yakın arkadaşım Fatma'nın büyük bir alışveriş merkezinde açmış olduğu kafeyi süslemek üzere yola çıkacak.
 Fatmacığım, yeni işyerin hayırlı olsun. Sana bol şans ve bereketler getirsin.

 Çok çok erken bir kutlama olsa da yeni yılın tüm dostlarıma ve ülkemize iyilikler, güzellikler getirmesini, huzurlu, mutlu ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum.

8 yorum:

  1. Süper,süper,süperrrr:))👏👏👍😍😘😘ellerinize saglık..

    YanıtlaSil
  2. Gercekten muhtesem. Ellerinize,emeginize saglik. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Işıl'cım gözüm gönlüm açıldı. Muhteşem bir çalışma olmuş, diğer tüm çalışmaların gibi...yeni yıl da tüm muhteşemliği ve sıcaklığıyla seni sarsın inşallah. Umarım bende fırsatını yakalayıp yorumunda da belirttiğin gibi ev çalışmalarına bir an önce başlarım. Ellerine emeğine sağlık, tatlı arkadaşım... Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. yine yine muhteşemsiniz çok şey kaçırdım
    merih çok/ankara

    YanıtlaSil
  5. Ablacığım, hepsi çok çok ama çok güzeller.Muhteşem.Emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Makaron ağacınız harika görünüyor emeğinize sağlık.Ben de bloğuma geri dönüş yaptım ziyaretinizi beklerim.Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  7. Işıl'cım süpersin :) Son konuşmamızdan beri ilk defa blogları ziyaret ediyorum, süper çalışmalar yapmışsın, İzmir'i de feth etmişsin, tebrik ediyorum :)Tavsiyelerine uyup bloğuma yeni şeyler ekleyeceğim ben de ;)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba çok şık görünüyor ellerinize sağlık :)) benim merak ettiğim makaronları tutturduğunuz strafor mu karton mu onu nasıl yapıyorsunuz acaba.teşekkürler

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe