25 Mart 2014 Salı

YENİ SAYFA VE SON ZAMANLAR

Yine çok uzun zaman oldu sayfama yazamayalı. Pek çok sebebi var. Biraz sağlık problemleri biraz eğitimler ve sosyal olaylar olsa da sayfamı yeni bir yüze kavuşturma çabaları en önemlisiydi. Halen daha tamamlayabildiğimi söylemek zor fakat zaman buldukça kalan eksikleri de tamamlayacağım.
Eğitim için gelen arkadaşlarım uzun zamandır artık bana ait bir logo sahibi olmam gerektiği konusunda ısrar edince bu konuda da sayfa düzenimi yapan sevgili Gülçin (GeCe Design) onu da hazırladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Önlük yaptırmak hiç aklımda yoktu fakat büyük bir alışveriş merkezinde yapacağım workshop için mutlaka olması gerektiği söylenince yine logomu taşıyan bu cici önlükleri tasarladık.  Yapımında emeği geçen sevgili Serli ve Magic Babies'e çok teşekkür ederim. 
 Logoyla uyum içerisinde olsunlar diyerek  bu rengi seçtim kutularda da. Artık öğrencilerim yaptıkları makaronları bu kutulara koyup evlerine götürüp sevdikleriyle paylaşacaklar.
Bloğuma yazamadım fakat daha ilerde sizlerle paylaşacağım pek çok güzel lezzet çıktı mutfağımdan. Bunların bir kısmı Fransız lezzetleri birazı da Türk yemekleriydi. Arayı açmadan yazmak için kendime söz veriyorum buradan.
Tabii ki eğitimler yine devam ediyor. Simli Mutfak bloğunun sahibi Bengi,
 Adanadan gelen Ülkü Hanım ve kızı Gülsen,
ve Düzceden gelen sevgili Emine (hamurperisi) ile makaronlar yaptık geçtiğimiz hafta.O gün teslim edildiği için önlüğü ilk kez giymek sevgili Emineye kısmet oldu .Emineciğim gönülden yazdığı güzel mesaj ve dilekleriyle beni çok mutlu etti.

Türkiyenin dört bir yanından gelen öğrencilerimle birlikte olmak, aynı tutkuyu paylaşmak, onlarla sımsıcak bir iletişim kurmak ve bolca da sohbet etmek beni çok mutlu ediyor. Umarım onlarda benim kadar mutlu ayrılıyorlardır mutfağımdan.

Sözü çok uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum. Neler yaptığım konusunu merak edenleriniz olursa
yukarıdaki ikonlardan da anlaşılacağı üzere artık facebook ve instagram sayfalarımdan da beni takip edebilirsiniz.

Tariflerde buluşmak üzere şimdilik hoşcakalın.

19 yorum:

  1. Sevgili Işıl'cığım, sayfan da senin gıbı Işıl'cığım Işıl'cığım olmuş. Çok beğendim. Bu arada mesajın için çok teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun. Tabii ki sağlık herseyden çok daha önemli. Kendine çok dikkat et. Ayrıca sahip olduğun yetenekleri başkaları ile paylaşman, bu durumu hobiden işe dönüştürmen de beni çok mutlu ediyor. Bu anlamda da seni çok tebrik ediyorum. Biliyorsun ki; her zaman yorum yazamasam da bir numaralı takipçilerin arasındayım. Yani hep buradayım. Tekrar sayfan, logon, eğitimlerin hayırlı olsun...... Sevgilerimle .

    YanıtlaSil
  2. Işıl ablacım cok keyifli,ışıl ışıl bir logo olmus..Güle güle kullaninn..hayırlı olsun..Yeni tarifleri heyecanla bekliyorum..sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Yeni tasarım yeni başlangıçlar, hayırlı olsun Işıl Ablacığım, yorum yazmaya fırsat bulamıyorum bu ara ama yaptıklarını hayranlıkla izliyorum, yolun açık olsun, sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Işıl hanımcığım Sayfanın logoso çok iç açıcı ve şık olmuş.Önlüklerine bayıldım doğrusu.Yine harikalar yaratmak için iş başındasın.Başarıların daim olsun

    YanıtlaSil
  5. Canım ablam yeni sayfan harika olmuş iyi günlerde kullan,tüm güzellikler seninle olsun öpüyorum kocaman...

    YanıtlaSil
  6. Işılcım hem logoya hem yeni tasarıma bayıldım.Makaron'un asilliği yansımış sayfana...Nice güzelliklere yelken açma zamanın şimdi...

    Sevgiler çok çok...

    YanıtlaSil
  7. Hoşgeldin Işıl Ablacım. Özlemiştim seni. Boş durmamış ne güzel şeyler yapmışsın. Benimde yolum düşse birgün senin mutfağına ne güzel olur :-)

    YanıtlaSil
  8. Ufukcuğum,
    Bu içten, sımsıcak yorumunla çok çok mutlu oldum. Yorum yazmak yazamamak inan hiç önemli değil. Ben biliyorum orada yapılanların değerini bilen samimi ve güzel bakışlı bir dostum olduğunu. Sağol güzel arkadaşım.
    Tabii herşeyden önce sağlık geliyor ama inan bu eğitmlere gelen genç arkadaşlarımla bildiklerimi paylaşmak da adeta bana gençlik enjekte ediyor.
    Güzel görüşlerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim.
    Sımsıcak sevgi ve selamlarımla...

    YanıtlaSil
  9. Nurşenciğim,

    Çok teşekkür ederim güzel ve hamarat arkadaşım. Seninkiler kadar lezzetli olduğunu sanmıyorum ama yaptıklarımı tez elden yayınlayacağım.

    Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  10. Ayselciğim,

    Dert etme yorum kısmını. Artık sosyal medyada birbirimizi daha yakından görüyor ve yazışıyoruz ya.
    Biliyorum zamansızlık herkesin ortak noktası. Ama yine de bu güzel dilek ve kutlamaların için çok çok teşekkür ederim güzel kardeşim.

    Çocukluğumun Ankarasına ve sana çok selam ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Gülten hanım,
    İyi ki Ankaraya gelmişim de sizi tanıma şansım olmuş. Çok çok teşekkür ederim samimi ve sımsıcak yorumunuz için.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  12. Deryacığım, benim sıkı takipçim ve güzel dostum, çok teşekkür ederim.

    Ben de seni çok öpüyor sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  13. Arzucuğum,
    Senin sayende oldu ne olduysa biliyorsun değil mi. Beni yönlendirdiğin ve destek olduğun için ben sana çok teşekkür ederim canım.
    Hep birlikte açalım o yelkenleri canım, hep birlikte.

    Çooook öpüyorum.

    YanıtlaSil
  14. Fatmacığım,
    Ben de seni ve güzel sözlerini özlemişim. Artık daha sık yazmaya çalışacağım.
    İnşallah bir gün o da kısmet olur. geldiğinde misafirim olmanı çok isterim.

    Çok sevgi ve selamlarımla...

    YanıtlaSil
  15. Tasarimlarin boyle nesnellesmesi bana hem tuhaf geliyor hem de feci sevindiriyor cok guzel olmuslar ugur getirsin insallah

    YanıtlaSil
  16. Merhaba İsil hanim. Yeni sayfaniz ,logonuz,renkler mukemmel olmus. Tipki siz ve tarifleriniz gibi. Hayirli ugurlu olsun yeni tariflerinizi merakla bekliyorum. Sevgilerimi yolluyorum

    YanıtlaSil
  17. Çok teşekkür ederim sevgili Gece.
    Evet, çok haklısınız. Sizi çok iyi anlıyorum, ben de emeklerinizin ve bu güzel dileklerimizin karşılığını bulmasını arzu ediyorum.

    Sevgi ve selamlarımla,

    YanıtlaSil
  18. Arzu Hanım,

    Çok zarif ve güzel yorumlarınız beni çok mutlu ediyor. Çok çok teşekkür ediyorum. Söz yarın ilk işim bir tarif eklemek olacak bu sayfaya.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  19. Sayfa tasarımı, mutfak önlüğü, macaron kutuları ve rengi hepsi birbirinden seçkin ve şık tasarımlar olmuş.
    Size çok yakışmış, Işılcım.
    Tabii ki birbirinden lezzetli tarifleri özlemedik değil, sabırsızlıkla bakliyorum.
    Kolaylıklar diliyorum, sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe