2 Nisan 2012 Pazartesi

UPUZUUUUUUUUUUUNNN BİR İZİN

İzin diyorum, evet. Her ne kadar gideceğim yerde beni başka türlü bir ev, başka türlü bir dünya ve sınavları, stresi olan aç, susuz bir çocuğum beklese de... Benim için izin gibi olacak Strasbourg'da okuyan oğlumu ziyarete gitmek. Yeni bir ülke, yeni bir şehirde olacağım mayıs sonuna kadar. Bu süre içinde, hem bu şehri keşfetmek hem de oğlumu ve Fransa'da öğretmenlik yapan kardeşimi doyasıya görmek istiyorum.
Evdeki "çocuklar" ı kendi hallerine bırakıyorum. Çocuk dediğime bakmayın. Biri emekli, diğeri öğretmen iki insan. Bu iznin en doğal hakkım olduğunu düşünerek topladım bavullarımı. İşin bu kısmı hayli zor oldu. Oğlumun ihtiyaçlarını, istediği yiyecekleri koyarken kızımın espirilerine maruz kalmak da cabası... Yarın sabah erkenden havaalanındayım.

Yapabilir miyim, bilemiyorum. Eğer bir yolunu bulabilirsem farklı manzaralar ve güzel anılarımı bloğumda paylaşmaya çalışacağım oradayken. İmkanım olmazsa, üzülerek beni beklemenizi rica edeceğim.

Döneceğim güne kadar, hepinize kucak dolusu sevgiler.


12 yorum:

  1. Canım iyi tatiller sana sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Isil, dilerim cok iyi vakit gecirirsin Strasbourg'da ve hos bir tecrube, guzel bir degisiklik olur senin icin. Dort gozle haberlerini bekliyecegim.

    Yolun acik olsun.

    YanıtlaSil
  3. Yine yakalayamayacagim seni Isilcigim, ben geliyorum, sen gidiyorsun.... Canim benim, sana yavrunla, kardesinle beraber mutlu bir kavusma, hasret giderme diliyorum... Saglikla git, saglikla gel.... Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  4. Işıl Ablam, çok sevindim adınıza... Her anın tadını doyasıya çıkartın. Aklınız burda kalmasın, biz evdekilere göz kulak oluruz :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Tadını çıkar gittiğin yerlere selam.
    iyi yolculuklar canım

    YanıtlaSil
  6. Işıl, ben seni biraz daha sonra gideceksin sanıyordum. Oğlunla hasret gider. Ona ve sana iyi gelecektir mutlaka.

    İyi yolculuklar.

    YanıtlaSil
  7. Güle güle arkadaşım. En güzeli oğlunun yanında olmak olmalı... gerisi teferruat dermişim.:))
    Bol bol gez, bol bol ye, bol bol fotoğraf çek... sonrasında biz hep buradayız. Bekleriz ve sen geldiğinde ise geliriz..:))

    YanıtlaSil
  8. Canımcım, güle güle git güle güle gel.
    Yetişkin bir delikanlı olsa da mutlaka bu dönemde sana ihtiyacı olacaktır. Anneciğinin hazırlayacağı ortam onun başarısını daha da artıracaktır.
    Orada bulunan kardeşine de kavuşacak olman çok güzel... Herkese çok selam ve sevgilerimi iletirsen sevinirim.
    Orada yediğin içtiğin senin olsun ama çokça fotoğraf istiyoruz.
    Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Işıl abla harika bir haber bu!
    tam sana göre güzel bir tur olucaktır eminim.Gene farklı lezzetler tatlar görseller elinde olarak döbeceksin.Hayırlı yolculuklar olsun...

    YanıtlaSil
  10. Mehabalar,
    İşte annemden son havadisler:
    Orada hava yağışlı ve soğuk. Henüz çok gezememiş üşüdüğü için. Fakat telefonda sesi güzel geliyor. Oğluşuyla arası iyi. Bence, salı günü de evin önündeki pazarı keşfe çıkacak. Bence dediğime bakmayın; garanti gidecek.
    Şimdi de benden haberler: ANNEEEEEE YARIN ARKADAŞIM GELİYOR BİZE. YAPABİLECEĞİM BİR KEK TARİFİN VAR MI? Kısır yapmayı düşündük. Bir de buzlukta börek varmış, anneannem onu ısıt dedi. Bu arada, babam akşam evi temizleyecek. Artık o da "bak, tozlar uçuşuyor koridorda" demeye başladı. Ben ise seni çooooook özledim. Ne kahve içtiğimiz sabahların tadı var ne de haftasonu izlediğimiz yemek programları keyifli. Kendi kendime de iş çıkarır oldum. Atmadığım boş konserve kutularını boyuyor, dergilerin sayfalarını kesip sigara böreği gibi sarıp onlardan kolye için boncuk yapıyorum. Başıma ördüğüm bant bitti. Yarın ve yarından sonra ne yapacağım ben yaaaa? :(

    İmza: Kızın.

    YanıtlaSil
  11. GÜLE GÜLE GİT IŞILCIĞIM.OGLUNA VE KARDEŞİNE KAVUSMANI DİLERİM..SEVGİLER.İYİ YOLCULUKLAR

    YanıtlaSil
  12. iyi yolculuklar güle güle gidin gelin inşallah..sevgiler..

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe