14 Temmuz 2011 Perşembe

DİKKAT: IŞILCA TATLAR'DAN ÖNEMLİ DUYURU!!!

Sevgili yazarımız, IŞILCA TATLAR, İstanbul'un sıcağından, trafiğinden, karmaşasından biraz uzaklaşmak ve kafa dinlemek üzere; oğlunun üniversite sınavları silsilesinden sonra; kızı da tatile girince bir cumartesi sabahı, sessiz sedasız güneye gitmiştir. Yazarımız bir süredir serin sulara, meltemli havaya kendini kaptırmış, güzel günler geçiriyor. Bir yandan da yeni tarifler için araştırmalar yapıyor. Blogları, etkinlik haberlerini elinden geldiğince takip ediyor.

Maalesef ki bulunduğu bölgedeki internet olanakları sınırlı. Bundan dolayıdır ki kendisi bizzat tatilde olduğunu açıklayamamıştır. Tüm okurlarından kendisini mazur görmeleri için özür dilemektedir.

Son olarak, yazarımız tüm okurlarının dinlenip eğlenebilecekleri, güzel bir tatil geçirmelerini ümit ediyor ve hepsine kucak dolusu sevgiler gönderiyor.

NOT: Bu yazı Athelien tarafından yazılmıştır. Athelien, Işılca Tatlar'da yayınladığı her yazıdan kendisini sorumlu tutmakta ve yazıları hakkında Işılca Tatlar'ın sahibine düzenli olarak rapor vermektedir. Ayrıca, Athelien kendi blogunu yayınlamaya devam edecektir.

7 yorum:

  1. Iyi tatillleeeeeer diliyorum...sevgiler

    zehra

    YanıtlaSil
  2. Sevgili arkadasima, gönlüne göre, güzel bir tatil diliyor, tatli yanaklarindan öpüyorum... Hani bilebilseydim nerelerde,,, belki ugrardim bir merhaba demek icin, zira iki hafta sonra kismetse ben de oralarda olacagim...:))

    Sevgilerimle,Filiz....:-)

    YanıtlaSil
  3. Işılcım iyi tatiller diliyorum .. Bol bol dinlen...
    tatil dönüşü lezzetli tariflerini bekliyoruz...

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. ışılcığım iyi tatiller..ayrıca güzel haberlerini almak beni mutlu etti..sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Işıl hanım, merhaba.
    Çok uzun bir tatil oldu gibime geliyor::))
    İyi eğlenceler, sevgiler.

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe