31 Ekim 2013 Perşembe

MASAL BEBEK MAKARON VE KURABİYELERİ

 
Bu pembiş kurabiyeler çok yakın zamanda, mini mini bir prenses dünyaya getiren çok güzel bir prensese hediyeydi. Anne prenses bir zamanlar ailesinin, bizlerin cimcimesiydi, prensesiydi. Upuzun, lepiska saçları, oynadığı Barbie bebekleriyle kızımın idolü, en sevdiği ablasıydı. Yıllar sonra nişanı, kınası, düğünü derken birkaç gün önce anne oldu. 

 
Masal bebek, tam da masal gibi bir aşkın meyvesi. Evet, Masal bebeğin annesi ve babası birbirlerine  sevdalandıklarında ilkokul yıllarındaydılar.  Mışlar diye konuşmuyorum çünkü çok eski arkadaşım, dostum canım arkadaşım sevgili Nilgün'ün biricik kızı olan Deniz ve Serkan'ın minicik yaşlarında başlayan  aşklarına bizzat şahittim. 


Daha bebek dünyaya gelmeden çok önce söz vermiştim hazırlıklarda yardımcı olabilmek için. Ancak becerikli anneanne Nilgün'cüğüm her şeyi kendisi yaptığı için bana da bu kurabiyeleri yapma görevi düştü.




Sevgili Masal bebeğimiz; sağlığın, mutluluğun ve şansın bol olsun. Aramıza hoş geldin.

4 yorum:

  1. Işıl ablacım bu güzelliğe ilk yorumu ben yapmak istedim..Masal bebek hoşgelmiş..İyi günlerde büyüsün..Masal bebeğin kurabiyeleride macaronlarıda masal gibi olmuş..Ellerinize sağlık..Öpüyorum..

    YanıtlaSil
  2. Hal maşallah ama bunlar çok güzel olmuş yahu, ellerine sağlık Işıl :)

    YanıtlaSil
  3. Bebiş hoşgelmiş, güzel günleri olur inşallah. Makaronlar da kurabiyeler de çok cici olmuşlar. Birkaç denemeden sonra bu işin çok zor olduğuna kanaat getirip vazgeçtiğimden seyretmesi pek güzel geliyor :)
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba İsil hanim. Muhtesem olmus bunlar. İnsanin bu yasta tekrar bebek sahibi olasi geliyor. Gonlumden cok daha guzel seyler yazmak geciyor ama sizin kadar guzel yorum yazamiyorum. Kelimelere dokemiyorum. Sevgilerimle

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe