27 Eylül 2007 Perşembe

BİR KIR DÜĞÜNÜ VE PASTASI





8 yorum:

  1. Işıl hn; ılk yorum benden olsun:)) aramıza hosgeldınız... umarım, bızlerle bırlıkte uzzuunn yıllar boyunca beraber olursunuz:)) ayrıca o muthıs pasta sızın elınızden cıktıysa, sız benden cok cekeceksınız haberınız ola:))

    sevgıler
    fıdan

    YanıtlaSil
  2. Selamlar,
    Aramıza hoşgeldin sevgili Işıl.Harika bir pastayla giriş yapmışsın.TEBRİKLER!!

    Ellerine sağlık..

    Sevgilerle
    Gül

    YanıtlaSil
  3. Işıl Hanım,
    yoksa siz bake shop'ta çiçek modelleme seminerime katılan yetenekli Işıl Hanım mısınız? Öyle ise aşağıdaki pastaya şaşırmamak gerek, çok güzel olmuş, elinize sağlık!!!!

    YanıtlaSil
  4. Işılcım - ışıl ışıl sesli arkadaşım..Ben fırsat bulasıya kadar Fidan ilk yorumu göndermiş bile..Pastaya hayran kaldığımı ve inanamadığımı söylemiştim zaten daha önce..Diğer tarifleride dört gözle bekliyoruz..

    Kocaman öpücükler

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Fidan,
    Hoşbuldum. Siz de hoşgeldiniz. Benim kadar olmasa da siz de bu işte yeni sayılırsınız. Aranıza katıldığım için ben çok mutluyum inanın. Evet pastayı ben yaptım.Sizden çekmek ne demek, seve seve yardımınıza koşarım ve çok mutlu olurum. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    Sevgilerimle,

    Sevgili Gül,
    Tekrar merhaba. Pastayı beğenmenize çok memnun oldum. Böyle bir pasta yapma fırsatı her zaman doğmaz diye düşündüğüm için(Çok büyük olduğundan)pasta ile başlamak istedim. Galiba da iyi oldu. Çok teşekkür ederim.
    Sevgilerimle,

    Merhaba Aylin hocam,
    Evet, doğru tahmin ettiniz. Bake shop'a katılan Işıl'ım. Yetenek deyip beni şımartmayın.Asıl yetenekli olan sizlersiniz. Bize o güzel modellemeleri öğretmeseydiniz bu pasta bu şekilde çıkmazdı ortaya. Ben size teşekkür ederim. Sizin gibi bir hocadan bunları duymak beni çok mutlu etti. Sağolun.

    YanıtlaSil
  6. Burçincim,
    Üzülme. İlk yorum, son yorum. Benim için hiç farketmez. Bütün yorumlara çok mutlu olduğumu biliyorsun. Hem beni kim tanıştırdı blog dünyasıyla. Bu nedenle sana çok minnettarım. Bloğumda önce pastadan ve düğünden bahsedeyim sonra en kısa zamanda diğerlerinin de tariflerini vereceğim. (önce şu ödevlerimi yapayım öğretmenim söz)
    Ben de senin gibi yardımsever, arkadaş canlısı, sıcak bir dostla tanıştığım için çok mutluyum.
    Sağol.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  7. Pastanın görüntüsü ve lezzeti o günümüz kadar güzeldi.Teşekkürler Işıl Abla seni çok seviyoruz

    YanıtlaSil
  8. Hepsi ne kadar zevkli şeyler ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe