27 Haziran 2008 Cuma

TATİLE GİDİYORUM

Sevgili Işılca Tatlar izleyicileri,

Hazır oğlum ve kızım artık kendi yaz programlarını, seyahatlerini belirlemiş ve gidecekleri yerlere gitmişken ben de izninizi isteyerek tatile çıkacağım. Bir süre sizlerden ayrı kalmak beni her ne kadar üzecek olsa da yeni tarifler ve çok güzel anılarla dönmeyi hedefliyorum.

Aramızda kalsın; ilk defa çocuklarım olmadan tatile çıkacağım. Aklım onlarda kalacak. Büyüseler bile tipik bir Türk annesi olarak onları düşünmeden edemiyorum. Ne yapacaklar, nereden nereye geçecekler, acaba gitmek istedikleri yerlere sağ sağlim gidebilecekler mi???... Bir yandan da bu yaz Bodrum'da yalnız olacağım süre içinde deniz ve güneşin tadını çıkarıp huzuuuuur içinde kitaplarımı okuyup, müzik dinlemek sanırım hem bedenime hem de ruhuma iyi gelecek.

Bütün arkadaşlarıma da güzel bir tatil diliyorum.

Sevgilerimle,

Not: Bulunduğum yerlerde bilgisayar bulabilirsem sizleri ve tariflerinizi yorum yazamasam da izlemeye devam edeceğim.

15 yorum:

  1. güle güle gel ışılcım :) ben de muğladayım şu an,çok sıcak buralar dikkat et aman gelirken....bodrumda sınırsız bi eğlence diliyorum sana :) eheuheuehu...

    YanıtlaSil
  2. sevgili IŞIL hn.
    Sitenizin çok uzun zamandır müdavimiyim. bu kadar özenli siteleri görmek beni çok heyecanlandırıyor. sohbete tatil dönüşünüzde devam etmek üzere çok sevgiler. İYİ TATİLLER-
    NuNU

    YanıtlaSil
  3. Işıl'cığım,
    Sağlıcakla git gel.

    YanıtlaSil
  4. Gönlünce bir tatil diliyorum Işılcığım !

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    İyi tatiller.İyi eğlenceler,bol kitap okumalar...Bende yarın Bodrum Turgutreis de olacam belki Bodrum da karşılaşırız belli mi olur.Ne de iyi olur aslında...

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Işıl'cığımmm,

    Gönlünce, huzur içinde geçireceğin, sana mutluluk verecek bir tatil olması dileğiyle...

    Sımsıcak sevgiler.....

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Işıl,
    Çok güzel bir tatil diliyorum sana..Umarım bol bol dinlenip keyfini çıkarırsın..Kızına ve oğluna keyifli tatiller diliyorum..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Işıl'cığım güle güle git. İyi tatiller. Şimdi tatil zamanı bloglar boşalır değilmi?
    Aman sıcaklara dikkat...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Işıl iyi tatiller,iyi eğlenceler diliyorum...

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. iyi tatiller, gönlünce olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Anneeeeemmm
    Mutlu ve huzurlu olmanı diliyorum Bodrum'da. Beni sorarsan... Dün Mersin'e dönüş yaptım ve bu akşamüstü senin de hep hatırlattığın biletimi alacağım. Burası çooooookkk sıcak ama astımım azmadı çok şükür.
    Kendimi özgür ve rahat hissediyorum. Önümde uzun yollar olduğunu bildiğim halde gözüm korkmuyor, yollar gide gide tükenir diyorum. Yarın ne getirirse getirsin; eğer sonucunu değiştiremeyeceksem yarını fazla düşünmüyorum. Yanımda götürdüğüm kitabı çoktan bitirdim. Keşke daha fazla kitap alsaymışım derken okuyacak daha kalın başka kitap buldum ve şimdi onu da bitirmek üzereyim.
    Sanırım büyümek böyle birşey. Önünde uzun yollar ve öğrenmen gereken pekçok şey, kolunun altında okuman gereken pekçok kitapla kalakalmışsındır ve yine de bir yerden başlayıp bitirebileceğine inanıyorsundur. Bir yandan da bir günlük tutuyorum. Etrafımdakileri gözlemliyorum daha çok. Çünkü bir günü, bir anı anlatmak güzel olsa da artık çok kolay. Her günümüz dakikası dakikasına farklı olmasa da konuştuğum insanlar, gördüğüm bir hayvan, kokladığım bir çiçek farklı olabiliyor. Ben de onları yazıyorum daha çok. Açıkçası bu da uzuuuun sayfalar demek oluyor. Bilirsin, kızın ne kadar çok abartır, uzun yazı yazar.
    Sana gene uzun yazdığımın farkındayım. Sanki bir mektupmuş gibi. Ama ben mektupları severim. Hem ruh halimi, huzurumu sana daha başka nasıl anlatabilirim ki... Orada bir bilgisayar bulabilir misin, bu yorumumu görebilir misin ben senin yanına gelmeden önce hiç bir fikrim yok. Fakat hem seni çok özledim, anlatacak çok şey birikti. Hem de yazmak benim yaşadığımın; fikirlerim ve duygularımla hayatta olduğumun tek kanıtı.
    Her ne kadar az görünse de sana deniz ve batan güneş manzaralı Bodrum evinin balkonunda hafif rüzgarlı, bol kitap, huzur ve mutluluk dolu, konu komşuyla bol sohbetli günler diliyorum.
    Seni çok seven kızın, koca kazığın, safın, şaşkının... Duygu

    YanıtlaSil
  12. Mrb arkadaşım çok güzel bir blog olmuş başarılarının devamını dilerim..
    Benim siteme de beklerim www.anindayorum.com
    Hoşçakal...

    YanıtlaSil
  13. hayrlı kandiller diliyorum
    svglrrrrrrrr

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe