28 Kasım 2008 Cuma

KAMPÜSTEKİ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Geçtiğimiz salı günü canım kızım Duygu'nun doğum günüydü. Bloğumla ilgili işlerde en büyük yardımcım, destekcim olan Duygu'cuğumu, bloğumu takip eden arkadaşlarımın tanıdığını düşünüyorum. Öyle ki; zaman zaman bloğumu ele geçirerek yazdığı yazılarla benimle birlikte hepinizin gönlünü de feth etmiş olan kızım bu sene fakülte son sınıfta. İnşallah seneye ülkesine, genç arkadaşlarına yararlı, idealist bir ingilizce öğretmeni olarak hizmet edecek.



Son günlerde yoğun ders programı, vize sınavları, staj ve bir de görev aldığı sosyal projelerinden zaman kalmadığı için doğum gününü aile içinde küçük bir pasta ile kutlamaya karar vermiştik.
Ancak salı günü okulunda üyesi olduğu klübün (Yeditepe Üniv. doğal afet kurtarma klübü-YÜDAK) toplantısının da geç vakitlere kadar süreceğini, öyle ki; pastasını bile kesmeye geleme
yeceğini öğrendim.
Aldığı sorumlulukları yerine getirmesi, çalışkanlığı, disiplini hoşuma gidiyor ancak kendisine hiç zaman ayıramaması böylesine özel bir günde bizlerle olamayacak olması da beni üzüyordu. Durum bu olunca ben de o bize gelemiyorsa biz onun yanına gideriz ve hem de arkadaşları ile birlikte kutlarız diye düşündüm. Tabi bu organizasyondan onu hiç haberdar etmedim, tamamen sürpriz olsun istedim.


Organizasyonu tamamladıktan sonra bu büyüklükte bir pastayı o görmeden yapmak ve evde saklamak en büyük güçlüktü. 35-40 kişilik olarak tasarladığım pastayı bol çikolatalı ve fındık krokanlı olarak pişirip hazırladım. İş kaplamasına ve modellemesine geldiğinde artık bunu hem gizlemeden yapamayacağımı hem de modelleme konusundaki beceriksizliğimi de göz önünde bulundurarak sevgili İlker'ciğimden (Bake-shop)yardım istedim. Onun can-ı yürekten kabul etmesi beni çok mutlu etti. Partinin okulda hem de YÜDAK toplantısında kutlanacak olması pastanın süslemesinin de nasıl olacağının ipuçlarını vermişti bana.
Zaman zaman düzenledikleri kamp ve tatbikat çalışmalarının pastaya da yansımasının uygun olacağını düşünerek böyle bir modelleme yapmaya karar verdik.

Sevgili İlker'ciğimin ve sonradan aramıza katılan Nesrin'ciğimin de çok emek vererek hazırladıkları pastayı kaptığımız gibi okulun yolunu tuttuk.
Annesinin sürprizlerine alışık olmasına rağmen böylesini hiç tahmin edemeyen Duygu'cuğumun gözlerindeki mutluluk ve heyecan beni de çok duygulandırdı.
Arkadaşlarının alkışları arasında pastasını kestikten sonra bile şaşkınlığını dile getiren canım kızım, doğum günün kutlu olsun. Hayat sana hep böyle güzel sürprizler sunsun.

Sevgili İlker'ciğim, desteğin, yardımseverliğin ve emeklerin için ben ve Duygu sana çok çok teşekkür ederiz.
Bir kez daha iyi ki böyle bir blog açmışım da sizler gibi dostlarım olmuş diyorum. Sağolun.
Sevgilerimle...

42 yorum:

  1. Merhaba,

    ellerinize kollarınıza yüreğinize sağlık...Kızınızın da doğumgünün yürekten kutlar, sonsuz başarı ve nutlulukların kendisiyle olmasını yürekten dilerim...Pasta çok güzel olmuş ve yazınızı okurken bir an çok duygulandım, kızımın büyümüş olduğunu ve aynı sürprizi yaptığımı düşündüm vs...

    Tekrardan nice mutlu yıllar ve sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Işılcım,kızının doğum günü kutlu olsun.Aktifliğini biz de takdir ediyoruz.Tüm mutluluklar onu herp sarsın hayatı boyunaa...

    Pasta da,süpriz de çok güzel... :)

    YanıtlaSil
  3. Böylesi cici çalışkan güzeller güzeli bir kızın annesi olmak ne güzel şeydir kimbilir. Tabi insanın böyle güzel ve de özel sürprizler yapan bir annesinin olması da harika birşey olmalı :))
    Tüm bu güzelliklerin ömrünüz boyunca sürmesi dileğiyle, sevgiler :))

    YanıtlaSil
  4. Gözlerim doldu okurken, şaşırmamak, mutlu olmamak mümkün mü?Şimdi düşünüyorum Duygu'nun yerinde mi yoksa sizin yerinizde mi olmak isterdim diye???(2 dk düşündüm) Yok ben sizin yerinizde olmak isterdim, sizin gibi kocamannnn anne yüreğine sahip olmak isterdim... Kızınızın yeni yaşı kutlu olsun, hep böyle mutlu tablolar içinde yaşayın inş. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Işıl'cığım,Duyugu'nun doğum gününü kutlayıp sağlıklı yaşlar diliyorum..

    Pastası çok şık olmuş,hepinizin ellerine sağlık..Kimbilir sevgili Duygu'ya ne güzel süpriz olmuştur.Arkadaşlarında tabiiki..))
    Tekrar gönlüne v eellerinize sağlık canım..



    Sevgilerle

    YanıtlaSil
  6. Nice güzel yaşlar olsun, güzel sürprizlerle dolu hayatı olsun Duygu'nun !
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. duygunun dogum gununu kutluyoum!!!!


    ne şanslı ki sen gib annesi var cnm ablacım :) bak teee ayagına kadar goturmussun pastasını :) muhtesem bir ktlama yaptrmssn :)

    YanıtlaSil
  8. hayatım ne güzel düşünmüşsün ellerine sağlık..kızının doğum gününü kutluyorum nice sağlıklı başarılı mutlu yıllara diyorum...eh şu makaronlarından bizede yaparsın artıkım...ben gram ölçüsünü ayarlayamadığımdan bi türlü makaron yapmaya kalkışmadım bardak ölçüsü ile yazsanda yapsak ışılım yaaa:))) öpüyorum sevgilerimle

    YanıtlaSil
  9. IŞIL ABLACIM.... HERŞEYİN YOLUNDA GİTMESİNE ÇOK SEVİNDİM.... O GÜNKÜ HEYECANINIZ VE EMEĞİNİZ GERÇEKTEN GÖRÜLMEYE DEĞERDİ...... NE MUTLU SİZE VE DUYGUYA..... DUYGU'NUN YENİ YAŞINI KUTLUYORUM..... SAĞLIKLA, MUTLULUKLA..... SEVGİLER.......

    YanıtlaSil
  10. Duygu'ya nice güzel yaşlar diliyorum :)))

    Sürprizi de çok güzel :)))

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. selamm.kızınıza saglıklı nice mutlu yıllar dilerim.pasta süper...elinize saglık.
    http://hunerlieller.net

    YanıtlaSil
  12. Isilcim,
    sevgili Duygu´nun dogumgünü kutlu olsun. Senin gibi bir annesi oldugu icin cok sansli :)

    Cok hosuma gitti okurken cok duygulandim...Hep mutlu olun!

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Işıl Ablacığım, Duygu'nun doğum gününü kutluyorum... Allah sizleri hiç ayırmasın... Ellerinize, yüreğinize sağlık...Harika bir süpriz pasta olmuş...

    Sımsıcak sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Duygunun yeni yaşı kutlu olsun.

    Hep böyle güzel günlerini görmen dileğiyle.

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Işıl,

    Kızının doğum gününü kutlarım Allah cc daha nice hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

    Sevgilerimle*

    YanıtlaSil
  16. Harika :) Ne mutlu size. Büyütmüşsünüz :) Biz daha bu yolda adım adım ilerliyoruz. Blogumdaki son yazıma istinaden özellikle kızı olan ve ergenlik buhranlarını atlatmış sizden acil ve derin bir yorum bekliyorum :)
    Ayrıca kızınızın d.gününü kutlarız.


    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Anneciğiiimmmm....
    Gerçekten çok şanslıyım. Beni şimdiye kadar her alanda desteklediğin, bana yol gösterdiğin ve beni karşılıksız sevginle sardığın için. Bu sevgi o kadar büyük ki seni kocamaaaann bir pasta yapmaya, dahası yapıp da üstünü bu kadar güzel süslemeye ve ayağıma kadar getirmeye varıyor sonu. İşin en güzel yanı da YÜDAK konseptine uygun süsleme...
    Ben de ne kadar safmışım... Günlerdir bu sürpriz d.gününün de organizasyonu yapılıyormuş da nasıl haberim olmadı?? Pastanın süslenmemiş halini bile evde dolapta hiç görmedim yaaaa...Ara vermem lazım çalışmalara.
    NOT: Annişkom, dilerim sevgini, desteğini hep taşırım; sen yaşlanınca da yanında çorbanı içiren, seni bebekler gibi saran ben olurum. Şaka maka üni. bitiyor... İYİ Kİ DOOĞDUUUUMMM.Gördün mü bak 23 olduuumm. Kim derdi bu tombul yanak... büyüyüp okuyacak... Sonunda 23 olup bu kadar güzel sürprizlerde yüzü gülecek...

    YanıtlaSil
  18. Işıl Abla'cım canımmmmm benim çok naziksin canım.Asıl ben teşekkür ederim.Seninle dolu dolu,çok neşeli ve heyecanlı veeee soğuk bir gün geçirdik..Duygu'cuğumada nice sağlıklı ve başarılı yaşlar diliyorum.Çok çok öpüyorum ikinizide.En kısa zamanda bekliyorum canım.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  19. hayırlı uzun ömürler inş. bir an önce okulunu bitirip güzel bir öğretmen olur...pastada enfes gözüküyor

    YanıtlaSil
  20. Kızınıza bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Pasta çok güzel olmuş.
    Ellerinize sağlık.Sevgiler......

    YanıtlaSil
  21. Zümrüt'cüğüm,

    Bu içten dileklerin için kızım ve ben çok teşekkür ederiz.
    Çocuklarınıza yapacağınız bu tür sürprizler için büyümelerini beklemeyin derim. Onları düşündüğümüzü gösterdiğimiz her şeyden çok mutlu oluyorlar çünkü.
    Tabii benim ki biraz çılgıncaydı ama sonuçta o da ben de çok mutlu olduk.
    Tekrar teşekkür eder sevgilerimi gönderirim.

    YanıtlaSil
  22. Delfina'cığım,

    Sağol canım. Böylesine içten ve güzel dilekleriniz, sıcaklığınız beni nasıl mutlu ediyor anlatamam.
    Ben de bütün çocuklarımız için bu dileklere katılıyor seni çok öpüyorum.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  23. Burcu'cuğum,

    Böylesine güzel ve iltifatlarla dolu sözlerinle beni çok mutlu ettin canım.
    Kızım olduğu için söylemiyorum, gerçekten Duygu bunları fazlasıyla hak ediyor.
    Bu sımsıcak, güzel yorumun ve dileklerin için çok teşekkür ederim.

    Ben de seni çok öpüyorum.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  24. Şerife'ciğim,

    Yaptığım sürpriz, senin bu duygu dolu satırlarınla daha da bir anlam kazandı canım.
    Ama ben biliyorum ki; sen de ilerde anne olduğunda aynı duyguları yaşayacaksın ve ona olan sevgin seni de bu tür sürprizler yapmaya yönlendirecek.

    Duygu da ben de bu içten dileklerin için çok teşekkür ederiz.

    En içten sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  25. Gül'cüğüm,

    Çok teşekkür ederiz bu güzel dileklerin için.
    Evet, gerçekten de çok büyük sürpriz oldu bu doğum günü.
    Arkadaşları da pastadaki modellemeyi görünce hemen fotoğraf makinelerini çıkarıp çekmeye başladılar.
    İlker'ciğimin elinden çıkan o güzel modellemeler olmasaydı onlar için bu kadar anlamlı olmayabilirdi belki de.
    Neyse ki herşey çok beğenildi.

    Bu güzel yorumun için Duygu'da çok teşekkür ediyor.

    Sevgilerimizle,

    YanıtlaSil
  26. Burçin'ciğim,

    Sağol güzel arkadaşım.

    Hayat, bütün çocuklara güzellikler sunsun hep.

    Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  27. Gökce'ciğim,

    Sağol canım. Duygu'da kendisini çok şanslı olarak görüyor.

    Duygu'da ben de çok teşekkür ederiz.


    Sevgilerimizle,

    YanıtlaSil
  28. Gönül'cüğüm,

    Bu güzel dileklerin için Duygu ve ben çok teşekkür ederiz canım. Sağol.
    Ben sana yapmaz mıyım o makaronlardan. Ne zaman istersen buyur gel. İstersen bizde birlikte de yapabiliriz. Bu kurabiyeleri kaşık, bardak ölçüsüyle yapmak bizi üzebilir, istediğimiz sonucu alamayabiliriz.
    Ama geçenlerde Hanımiş Işıl temel makaron tarifi vermişti. Şimdi tam hatırlamıyorum ama acaba kaşık ölçüsüyle miydi? İstersen onun bloğuna bir bak derim.

    Ben de seni çok öpüyorum
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  29. Nesrin'ciğim,
    Evet herşey yolunda gitti. Tam zamanında yetişebildik. O günkü heyecanımdan sana soracağım pek çok şeyi unuttuğumu bile akşam eve gelince hatırladım.

    Son dakika dokunuşlarınla pastamızı daha da güzelleştirdiğin, emeklerin ve bu güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.

    Duygu da ellerine sağlık diyor ve teşekkür ediyor.

    Kucak dolusu sevgilerimizle,

    YanıtlaSil
  30. Zerrin'ciğim,

    Çok teşekkür ederim canım, sağol.
    Evet çok hoş bir sürpriz oldu gerçekten de.

    Çok öpüyorum.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  31. Hülya'cığım,

    Çok teşekkür ederiz, sağol.
    Pastayı süper hale dönüştüren İlker'ciğimin ellerine sağlık .

    Kucak dolusu sevgilerimizle,

    YanıtlaSil
  32. Beyza'cığım,

    Çok teşekkür ederim canım. Duygucuğum da sahip olduklarının bilincinde bir genç kız olduğu için ayrıca mutlu oluyorum.

    Güzel dileklerin ve yorumun için Duygu da çok teşekkür ediyor.

    Sevgilerimizle,

    YanıtlaSil
  33. Aysel'ciğim,

    Amin canım.Bu içten dileklerin ve sımsıcak yorumun için Duygu ve ben çok teşekkür ederiz.

    Bizden de kucak dolusu sevgiler,

    YanıtlaSil
  34. Münevver'ciğim,

    Duygu da ben de çok çok teşekkür ederiz.

    Ben de bütün annelere evlatlarıyla birlikte böylesine güzel ve mutlu nice seneler dilerim canım.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  35. Hadiye'ciğim,

    Bu güzel dua ve dileklerin için çok teşekkür ederim. Sağol arkadaşım.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  36. Nilhan'cığım,

    Duygularını çok iyi anlıyorum. Ergenlik yıllarına girmek hem ebeveyn hem çocuk için savaş alanına girmek gibi bir şey bence.
    Bu aralar sandığın kadar mutlu olduğumu söylemem pek mümkün değil.
    Çünkü, şimdi de 17 yaşında bir erkek çocuğuna sahip anne olarak karşılaştığım zorluklar gündemime oturuyor.Cinsleri arasındaki farklılık sorunlarının da farklı yönlerde olmasını getiriyor. Böylece sil baştan yapıyoruz anlayacağın.

    İstediğin acil ve derin yorumlar için en kısa zamanda sayfanı ziyarete geleceğim.

    Kutlaman ve güzel yorumun için Duygu da çok teşekkür ediyor.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  37. merhaba,kızınızın yeni yaşı kutlu olsun....

    YanıtlaSil
  38. Anne olmak başka birşey,ne güzel bir incelik çok hoş..

    duygunun da doğumgününü kutlarım güzel huzurlu ve sizlerle birlikte uzun sağlıklı yıllar geçirmesini dilerim..

    YanıtlaSil
  39. Harika olmuş bu Işıl'cığım! Nice mutlu yıllar çalışkan, güzel ve sorumluluk sahibi kızına. Dilerim hayat da onun yüzüne gülsün hep.

    YanıtlaSil
  40. CANIM IŞILcığım,
    BAYRAMINI VE DUYGUYU SEVGİYLE KUTLUYORUM CANIM.
    HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..
    SEVGİLER..GÜZELLİKLER..

    YanıtlaSil
  41. Işıl'cığım; ailenle,sağlıklı,mutlu,huzurlu,sevgi dolu bayram geçirmeni dilerim.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  42. İyi bayramlar... Sevdiklerinizle, sağlık ve mutlulukla...

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe