12 Nisan 2013 Cuma

BLOGGERLARLA BAHARA MERHABA BULUŞMASI


Geçtiğimiz cumartesi günü bloggerları biraraya getirmek ve tanıştırmak amacıyla sevgili Senem Çabuk'un(Senem'in yemekleri) düzenlediği ve organizasyonunu yaptığı güzel bir toplantıya katıldım.
Son günlerdeki böbrek taşı rahatsızlığımdan ötürü gidip gidemeyeceğim konusunda epey tereddüt ediyordum ancak yıllardır sanal olarak görüştüğüm ve bir türlü tanışma fırsatı bulamadığım arkadaşlarımla olabilmek için ağrı kesici iğnelerimi olup toplantıya katıldım. 
 


Organizasyonu maddi açıdan destekleyen tencere ve tavalarını beğenerek kullandığım Hecha Store dan Yağiç İzgül Bey'in masaları tek tek gezip bir isteğimiz olup olmadığını sorması çok memnun etti bizleri. Ayrıca ürün sponsorları da minik hediyelikleri ve hizmetleriyle günümüze renk kattılar. Herşeyin eksiksiz olduğu bir kahvaltıda arkadaşlarımızla buluşup tanışmak ve hatta yeni dostlar edinmek çok güzeldi.


Bu güzel güne emeği geçen ve yaptıkları nefis cupcakeleriyle kahvaltımızı sonlandıran  başta sevgili Senem Çabuk olmak üzere tüm blogcu arkadaşlarıma ve bütün sponsorlarımıza, bu türden toplantılarla tanışıp kaynaşmamıza yol açtıkları için çok teşekkür ederim.

5 yorum:

  1. Canımmmm seninle tanışmak büyük mutluluktu.Benim için hasta hasta yap
    tığın macaronların değeri dünyalara
    değerdi.Ellerine,emeğine sağlık.Rab
    bim sağlık sıhhat versin öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Deryacığım, Benim için de öyle.

    O günde söylediğim gibi gelme sebebim sen ve gelme ihtimali olan arkadaşlarımla tanışıp sohbet edebilmek içindi. Ama iğnelerimi olup iyi ki gelmişim diyorum şimdi. Gelemeseydim çok üzülürdüm.
    Afiyet olsun canım. Geldiğinde çok daha güzellerini yaptıracağım sana.
    Sağlık dileklerin için de çok teşekkür ederim.
    Ben de çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle çok geçmiş olsun Işılcım.
    İnşallah şimdi daha iyisindir.RABBİM şifalar nasip etsin.
    Bu tür etkinlikleri,dediğin gibi tanışıp kaynaşma açısından ben de çok seviyorum.Sanaldan gerçeğe dönerek tanışmak sohbet etmek ayrı bir keyif veriyor.
    Orada olabilmeyi çok isterdim,maalesef mesafeler engelledi.
    İnşallah başka bir zamana diyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ahh Işılcım ahh ya :(( vallahi ne desem az kalır. Keşke keşke telefonlaşıp daha önce mailleşseydik.. Ben aslında toplantıya gelecektim ama oğlanın matematik sınavları çok kötü geçti üstü üste özel ders aldırıyorum,eşime paslayamadığım için de on gün kala gelişimi iptal ettim.

    Yoksa aradığınız anda çok çok üzüldüm.. Umarım önceden planlı bir şekilde başka bir buluşma ayarlar ve tanışırız.

    Sizleri çok seviyorum,eski günlerden kalan kaç blog kaldık ki..

    Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Bir de ayrıca şifa diliyorum ,çok geçmiş olsun Işılcım..

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe