9 Ekim 2013 Çarşamba

KEYİFLİ BİR MAKARON KURSUNUN ARDINDAN...


Merhabalar sevgili arkadaşlarım. Yine uzun bir ara oldu biliyorum. Fakat yaz aylarından beri makaron eğitimleri için  Bodrum'dan dönmemi bekleyen arkadaşlarımdan birisi de bugün tanıştığım ve konuğum olan sevgili Özge Hanımdı. Üstelik bir de kestiğim parmağım yüzünden buluşmamız daha da ertelenince mahcubiyetimi telafi etmek için önceliği ona vermek istedim. 


Eğitimlerde üç çeşit makaronun ilkini ben yapıyorum ve en ince detaylarına kadar anlatıyorum. Diğer iki çeşidi de kursiyerlerim benim gözetimimde yapıyorlar. Mutfağa ve özellikle de pastacılığa çok meraklı, becerikli ve iyi bir makaron takipçisi olan Özge Hanım hemen hemen her şeyi biliyordu. Sadece yaptıklarından emin olup doğru bir adresten bu işin sırlarını öğrenmek isteğiyle yola çıkıp bana ulaşmış.


Pek çok öğrencimin favorisi olan frambuazlı ve Antep fıstıklı makarona ilaveten biraz da benim yönlendirmemle yer fıstıklı makaronda karar kıldık. Klasik makaron çeşitlerinin dışında olan kavrulmuş yer fıstığının karamel, süt reçeli ve çikolata ile birlikteliğini Özge Hanım da beğenince ben de sevindim. 


Benim için eğitimlerin en güzel yanı makarona tutkuyla bağlanan güzel dostlar edinmenin yanı sıra keyifli sohbet ve paylaşımlarla dopdolu olması. Özge Hanım ile de işte böyle güzel bir gün geçirdim. 


Bu fırsatı verdiği için Özge Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Onu tanıdığım için çok mutluyum.

Makaron eğitimleri ve bayramda konuklarınıza ikram edebileceğiniz makaron siparişleriniz için bana isilyalciner@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve sağlıkla kalın...

8 yorum:

  1. Ablacığım cansın can Özge hanımda seni tanıdığı için çok şanslı:)Eminim
    muhteşem geçmiştir gününüz öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ne guzel bir gun olmus,insallah kismet olursa bende boyle bir gun istiyorum🌺ellerinize saglik..Yerfistikli macaronuda merak ettim ,bu arada..

    YanıtlaSil
  3. Tatlımcım, macaron deyince tabii ki en doğru adres; "Işılca Tatlar"
    Çok keyifli saatler geçirdiğiniz anlaşılıyor.
    Birgün bende öğrenciniz olmak isterim, kolaylıklar diliyorum.
    Mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum, çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Birgün bizlerede kismet olur insallah diyorum,ne güzel,sevgiler size...

    YanıtlaSil
  5. Işıl Ablacım gene harikalar. Bende seninle makaron yapabilmeyi çok isterdim. Ah İstanbul...

    YanıtlaSil
  6. ahh ahh birde ben becerbilsem sizin ellerinize saglik harika bir kurs banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  7. http://pinarintarifdefteri.blogspot.com/ canım emegıne ellerıne sağlık...sayfamasenı ekledım tarıflerının takıpcısıyım..sevgılerımı bırakıyorum..

    YanıtlaSil
  8. Işılcım makaron kursunda harikalar yaratmışsınız.
    Frambuazlı, fıstıklı ve yerfıstıklı frambuazlar birarada adeta makaron cenneti oluşturmuştur. gün olur bir kursta da tanışmak isterim. Geçmiş bayramınızı kutlar kursların devamını dilerim.

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe