19 Şubat 2008 Salı

CANIM KARDEŞİM ZUHAL'e



Yanda çocukluk resmini görüğünüz kız çocuğu benim canım küçük kardeşim Zuhal.

Şimdi mesleğini çok seven, 'bir kez daha dünyaya gelsem, yine öğretmen olurdum diyen' idealist, akıllı, mücadeleci güzel kardeşimin doğum günü bugün. Aramızdaki yaş farkından olsa gerek çocukluğumdan beri onu kardeşim gibi değil de hep çocuğum gibi gördüm ve sevdim.

Evliliğime kadar yatağımı paylaştığım, ona geceleri masallar anlattığım, onun anlattıkları ile beni neşelendirdiği, güldürdüğü o güzel günler yerini başka güzelliklere bıraksa da ona olan sevgim, saygım her gün daha da arttı.

Canım kardeşim, iyi ki doğdun, iyi ki hayatımızdasın.

Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

Seni çok ama çok seviyoruz.

30 yorum:

  1. PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 15 http://nasibim.blogcu.com/ tarafından hazırlanmıştır. Akşamüstü sohbetine gelen dostlara, Hanımlarla yapılan günlere, Beş çayına gelen misafirlere, Her biri birbirinden lezzetli tarifler..._______________________________________________________________________SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;17.02.2008 - 23.02.2008 Tarihleri arasında PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİBELİĞİNİ http://dogada.blogspot.com/ BEN YAPACAĞIM. SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI, KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!! HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLER KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ ETKİNLİĞİMİZE İNŞAALLAH. TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK, VE TARİFİNİZE "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ ''15" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI, TARİFİNİZ HAZIR OLUNCA SAYFAMA YORUM OLARAK DUYURU BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM. CBOXA DUYURU BIRAKILMAMASI, GÖZDEN KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI YARARLI OLACAKTIR. BEN SİZE GERİ DÖNÜP, TARİFİNİZİ KOPYALAYIP SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM. ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. SELAM VE SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  2. Zühal hanimin dogum gününü kutluyorum,daha nice nice senelere insallah.

    YanıtlaSil
  3. ışılcım ellerine sağlık didemimin cevizli turtasından yapmışsın...kardeşinin doğum gününü kutluyorum sağlıklı uzun ömürler diliyorum...sevgilerimle..kocaman öpüyorum..

    YanıtlaSil
  4. Kardeşine nice güzel ve mutlu yaşlar dilerim Işılcığım !

    YanıtlaSil
  5. CANIM ABLAMA,
    Mersin'den Sevgili Küçük Ablam doğumgünümü kutlamak için aradığın da, Işıl Ablamın bloğuna baktın mı ? diye sorunca, telefonu kapar kapamaz internete girdim. Kafamda, o birbirinden güzel, enfes pastalarından birini yapmıştır benim için, diyerek girdiğimde bir de ne göreyim ?
    Ablamın evlendiği ilk sene, evinde balkonundan poz veren ve onu biricik eniştesinden kıskanan 12 yaşındaki masum halim. Çeyrek asır önce!!! Birden bir ağlamaya başladım ki salya sümük, ne yazacağımı şaşırdım.Niye ağlıyodum? bilmiyorum. Nasıl yazacaktım onca duyguları burda ? Anlatamazdıki kelimeler aramızda yaşanan sevgiyi, bu ailedeki, dayanışmayı, saygıyı, bağlılığı. Bu sadece yaşanır, hissedilir, bilinir.
    Ah Anacım! İyiki doğurmuşun beni,
    iyi ki seçmişim bu sevgi yumağı aileyi, ailemize sonradan katılan sevgili eniştelerimi ve biricik yeğenlerimi.
    Herkesin böylesine yoğun duygular yaşadığı, birbirine bağlı bir ailesi olması dileğiyle...
    Hepinizi çok seviyorum.
    Sevgili Ablacığım hayatımın en duygu yüklü bu güzel hediyesi için
    sonsuz teşekkürler.
    Kardeşin Zuhal

    YanıtlaSil
  6. Kardesinin dogum gunu cok kutluyorum, benim de bir kiz kardesim var, bend eonu cok ozluyor ve cok ariyorum. Hepsine uzun ve saglikli yillar diliyorum, bizlerle.

    YanıtlaSil
  7. Doğum günü kutlu yeni yaşı bol şanslı olsun

    YanıtlaSil
  8. Işıl'cığım,

    Kardeşinin yeni yaşı kutlu olsun, hayat ona hep güzzellikler getirsin:))

    Kardeşlerin yeri gerçekten de bir başka hayatımızda değil mi?

    Her ikinize de kocaman sevgiler.....

    YanıtlaSil
  9. Uzunca aradan sonra merhaba..kutlarım.sağlık ve mutluluk dilerim..sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Işılcım, o kadar güzel anlatmışsınki kardeşine sevgini ..Kardeşinin seni ve ailenizi anlatmasınada hayran oldum..Nazar değmesin sizlere ve Zühalin yeni yaşı kutlu olsun..Sağlıklı, sıhhatli, mutlu , huzurlu ve tabiiki sizlerle birlikte nice yaşlar diliyorum kendisine...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Blogcular,
    Hepinize teşekkür ediyorum. Ne güzel dilekler dilemişiniz bana, aileme. Evet ya! Allah nazardan saklasın! Herkesin sevdikleriyle uzun, sağlıklı ömürleri olsun. AN'ın tadını çıkarsın. O kadar önemli ki bu. Yaş ileledikçe anlıyoruz bunun değerini.

    Bu arada ablacım benim için harika bir pasta yapmıştı yine. Sözümona gençliğindeki ( şimdi de genç te ! ilk gençlik yılları diyelim :) )sıradan, basit, kolay pastalardan birini yapacaktı ama yine döktürmüş.

    Eh nerde ama ? Bu bencillik olmaz
    mı? Burdaki arkadaşların da merak ediyodur . Yüklememişin be ablam ? Hem annemler de merak ediyor. Haa, hatta annem ısrarla bir dilim buzluğa benim için koysun; Mersinden dönünce yerim, diye tutturduysa da, sen gelince yenisini yapar , dedim.
    Hadi lütfen bir an önce doğum günü kızının pastasını koy bu sefer de
    Seni çok öpüyorum sevgili ablacım
    Herkese Sevgiler
    Zuhal

    YanıtlaSil
  12. kardes sevgısı apayrı bırsey dımı:) benım kızkardesım var aramızdakı 9 yasa rağmen ( hala dıdıssekte ) yerı geldığınde kenetlenırız hep:)kardesının d.gunu kutlu olsun Isıl abla...

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Gül,
    Nazik davetin için çok teşekkür ederim.
    Fırsatım olduğunda katılmayı isterim.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  14. Senem'ciğim,

    Çok teşekkür ederim. Bu güzel dileklerinzi kardeşim de okuyor ve o da sizlere teşekkür ediyor.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  15. Gönül'cüğüm,

    Kendini biraz toparladığında cevizi seviyorsan denemeni öneririm.
    Sen de ablacığınla onun acılarını paylaşarak çok güzel anlattın kardeşlik duygularını.
    Çok teşekkür ederim dileklerin için.

    Ben de seni çok öpüyorum.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  16. Burçin'ciğim,

    Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ayrıca kardeşim de teşekkür ediyor.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  17. Canım Kardeşim,

    Niyetim sadece sana hoş bir sürpriz yapmaktı. Bunun seni bu denli duygulandıracağını hiç düşünmemiştim.Benim anlatmakta güçlük çektiğim duygularımı sen çok güzel ifade etmişsin.
    İyi ki doğmuşsun, iyi ki kardeşimsin canım. Seni çok seviyorum.
    Ablan

    YanıtlaSil
  18. Aybike'ciğim,

    Sağol canım güzel dileklerin için.
    İnsanın kardeşinin olması çok güzel ama bu kız kardeş olunca daha da güzel oluyor.Yaşadıklarımdan da biliyorum ki onlardan uzakta olmak bu duyguları daha da pekiştiriyor.
    Sana da kardeşinle daha çok beraber olacağın uzun yıllar dilerim.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  19. Ayşe'ciğim,
    Çok teşekkür ederim güzel kutlaman için.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  20. Didem'ciğim,

    Sağol canım. Sen de çok şanslısın canım. Ablan ve kızkardeşinle çok güzel bir birliktelik içerisinde bizlere bunları gösteriyorsun.

    Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  21. Nerimancığım,

    Çok teşekkür ederim, sağol.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  22. Feyza'cığım,

    Sağol canım. Ne kadar güzel dileklerde bulunmuşsun.İşte böyle bir aileyiz biz. Ben de bütün kardeşler için bu dileklerine katılıyorum.
    Seni çok öpüyorum.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  23. Fidan'cığım,

    Yorumunu görünce çok sevindim canım. Nasılsın? Ne iyi yapıyorsun sen de kızına bir kardeş getiriyorsun.Gerçekten de kardeşlik bambaşka bir duygu.
    Ben de sana ve kardeşine mutluluklar dilerim canım.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  24. Benim canım biricik arkadaşım Gül'üm,
    gerçi seninle telefonda konuştuk ama, buradan da doğum gününü kutlamak istedim.Canım yeni yaşın kutlu,mutlu,umutlu olsun.İyiki doğmuşsun,iyiki arkadaşım olmuşsun.Canım benim, nice nice mutlu ve sağlıklı yıllara diyorum ve seni özlemle öpüyorum.JOYEUX ANNIVERSAIRE!

    Işıl Ablacığım bu arada siz de yine her zamanki gibi döktürmüşsünüz.Pasta çok güzel görünüyor.Tadının da çok lezzetli olduğundan eminim.Ellerinize sağlık!Çok güzel bir doğum günü hediyesi olmuş. Buradan ben de çok duygulandım.Aranızdaki sevgi yumağının hiç çözülmemesi ve daim olması dileklerimle kocaman öpücükler, sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  25. gül zuhal bayrakcı benim öğretmenim ben 5/a sınıfından kübra mengü öğretmenimi çokkkkkk seviyorum tabi ışıl ablayıda

    YanıtlaSil
  26. öğretmenim sizi çok seviyorum çok güzel ve değerli bir aileniz var benim için yaptığınız yardımlar için çokk teşekkürler ben kübra mengü kısaca sizi en çooook seven kişi gerçekten gül kadAR güzelsiniz

    YanıtlaSil
  27. ışıl abla sizi çooooooooooooooooooook seviyoruz 5/Asınıfı olarak bizim için yaptığınız pasta ve browniler için hemizin teşekkür eder yanaklarınızdan öperiz ayy az kalsın kendimi tanıtmaya unutuyordum ben kübra mengü gül zuhal öğretmenimin öğrencisi zaten 2 ileti daha yazmıştım kısa kısa sizi çok seviyoruzzzzzz

    YanıtlaSil
  28. Sevgili Isıl Hanım,
    Yarattıgınız ve tariflerinı verdıgınız yemekler ve tatlıla cok hos .....Calısmalarınızda basarılar dılerım ....
    saglıkla kalın.

    YanıtlaSil
  29. sevgili ışıl abla ben gül zuhal öğretmenin eski öğrencilerindenim sizleri çok özledik hepinizi öpüyorum kübra mengü

    YanıtlaSil
  30. Ahmet Savaş Özpınar19 Haziran 2009 13:47

    Ne güzel bir tesadüf bu! Gülzuhal'in 12 yaşındaki fotoğrafı ve ben tam o yaşta onunla Yeldeğirmeni Kemal Atatürk Ortaokulu'nda sınıf arkadaşıydım. Bir sıra önümdeydi sevgili 62 Gülzuhal Bayrakçı! Ben 390 Ahmet Savaş Özpınar. Yirmi yedi yıl olmuş, dile kolay, bir tuhaf oldum, zor tuttum gözlerimi. Haydarpaşa lisesinden sonra bir daha görmedim onu.Benim sevgili, iyi yürekli arkadaşım umarım çok mutlu ve iyidir. Bir selam için bana asozpinar@gmail.com adresinden ulaşabilir, buna çok sevinirim.

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe