24 Temmuz 2013 Çarşamba

ISPAHAN / MACARON EKLER VE TATİL ZAMANI

Yapalı epey bir zaman oldu bu makaronları fakat  zamansızlıktan bir türlü yayınlayamamıştım. Pierre Herme'nin meşhur güllü makaronuyla aynı zamanda sizlere de tatile gideceğimizin haberini vereyim istedim.
Daha önceki yıllarda bu tarihlerde çoktan yazlığa gitmiş olurdum fakat bu sene misafirlerim, öğretmen olan kızımın okulunun bitmesini beklerken yazın da yarısını bulduk neredeyse.

İstanbulda bulunmadığım süre içinde internete erişimim pek kolay olmadığı için sizlerden, sayfamdan ve arkadaşlarımdan ayrı kalacağım için üzülüyorum fakat dinlenmek ve enerji toplamak için uzun bir tatile ihtiyacım var.

Bu arada makaron siparişleri ve eğitimlerine de ara vermek zorundayım. Eğitim için başvuran arkadaşlarıma hemen yanıt veremeyebilirim, lütfen kusura bakmasınlar. Eylül sonunda döneceğim için Ekim ayından itibaren de eğitimlere kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Bütün dost ve arkadaşlarımın bayramını şimdiden kutluyor, güzel bir bayram ve yaz geçirmesi dileklerimle şimdilik hepinize hoşcakalın diyor sevgilerimi gönderiyorum.
Görüşme dileklerimle esenkalın...

8 yorum:

  1. Muhteşem olmuşlar çok beğendim.İnşallah bende deneyeceğim.Bana da bekliyorum:((

    YanıtlaSil
  2. Ben senin ülkemiz bir yana dünya çapında olman için dualar ettim bu sabah Işılım

    Görsel bir yana O lezzeti ve dokuyu tadabilen şanslı biri olarak ilgi duyan tüm arkadaşlarımızın sonbaharda senin yanında olmaları dileğimle
    İyi tatiller canım

    YanıtlaSil
  3. Işıl Ablacığım maşallah ne güzel olmuş bunlar. Macaron konusunda kimse eline su dökemez, gerçekten... Tadına bakan şanslılardan biri olarak ellerine emeklerine sağlık diyorum. Bolca dinlen, iyi tatiller, hayırlı ramazanlar. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  4. Gene harika bunlar Işıl Ablacım.
    İyi tatiller sana.

    YanıtlaSil
  5. bunlar macaron değil süper macaron olmuşlar ellerine sağlık bayıldımmm

    YanıtlaSil
  6. Oyyyy oyyyy oyyy ben daha yeni görüyorum bu güzel makaronları. Tek kelimeyle muhteşem.İnan insan yemeğe kıyamaz, seyredebilir sadece. Makaron kraliçesi ablam,
    ellerine emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, ne güzel olmuşlar makaronlar. Yerfıstığı-süt reçeli ikilisine hastayımdır ben de. Ellerinize sağlık. Özge hanım da ne şanslıymış :)

    YanıtlaSil
  8. Bunlar çok şahane görünüyorlar. Kahverengi dolgunun ne olduğunu çok merak ettim :) Çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil

Yönetici Giriş Paneli


Special design for Işıl'ca Tatlar by GeCe